35+ χρόνια εμπειρίας

about-area about-sm

Η εταιρεία

Η Monoplast ιδρύθηκε το 1974 με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία πλαστικών ειδών οικιακής χρήσης και ειδών camping.

Τα είδη παγοκύστης εντάχθηκαν στην προϊοντική γκάμα της εταιρείας από το 1980, με αρχικό στόχο την κάλυψη των αναγκών μεταφοράς τροφίμων.

Στις αρχές τις δεκαετίας του 2000, η Monoplast μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Μαραθώνα και παράλληλα προχώρησε στην προμήθεια του πλέον σύγχρονου Η/Μ εξοπλισμού εμφιάλωσης.

Σήμερα, η Monoplast παράγει τρεις σειρές παγοκύστης (Penguin, Slim, Soft), οι οποίες είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν το σύνολο των αναγκών μεταφοράς ευπαθών προϊόντων (τρόφιμα, φάρμακα κλπ). Από το 2014, η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 9001:2008.

Βασικό μέλημα της εταιρίας είναι η ικανοποίηση των πελατών της και η διαμόρφωση μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας μέσω της παροχής προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η διαρκής προσπάθεια βελτίωσης και ικανοποίησης των πελατών, έχουν βοηθήσει την Monoplast ώστε να θεωρείται ως μια μία από τις πλέον ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου, των ειδών παγοκύστης, με το πελατολόγιο της να περιέχει μερικές από τις ισχυρότερες επιχειρήσεις της Ελληνικής αγοράς

about-area
Ηγέτες στην κατασκευή παγοκυστών εδώ και 30 χρόνια

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ AΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε μελέτη δείγματος του υγρού που περιέχονται στις παγοκύστες της εταιρείας “MONOPLAST”, όσον αφορά τον ρυθμό που αυξάνει η θερμοκρασία τους όταν παγώσουν σε θερμοκρασία -20οC. Πιστοποιείται λοιπόν ότι το δείγμα αυτό έχει την ικανότητα να διατηρήσει μία θερμοκρασία μικρότερη ή και ίση των +1 οC για 15 ώρες και θερμοκρασία +8 οC για τις επόμενες 10 ώρες.28/4/2014

Δρ. Ερμόλαος Ιατρού, Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Χημείας, Πανεπιστημίου Αθηνών

ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Μερικοί από τους πελάτες μας